Projekter

HEJLS HEJLSMINDE LOKALRÅD

Rundt om Mindet - Ro i sindet

Valgmøde i Hejls d. 5/11 2013

Mange kom ind i valgkampen og deltog i debatten

 

Der var lagt op til debat tirsdag den 5. november. Lokalrådet havde inviteret alle partier fra Kolding Kommune til at stille med en kandidat og gerne en fra lokalområdet. De havde mulighed for at fremlægge deres argumenter og de fremmødte have rig mulighed for at stille en masse spørgsmål. PC Kongsted var ordstyrer.

 

Følgende lister/partier stillede op:

 

Radikale: Jesper Elkjær

Liberal Alliance: Alexander Huess

SF: Trine sloth Ebbesen

V: Jørn Pedersen

DF: Molle

Kristendemokraterne: William Bak

Socialdemokraterne: Christian Gøttig

Enhedslisten: Erik Voss

Konservative: Freddy Christensen

 

Lokalrådet var værter med kaffe og kage i pausen og hele arrangementet sluttede ca. kl. 21.40. Lokalrådet takker for god ro og orden og en stor tak skal der lyde til alle fremmødte samt PC Kongsted for at styre slagets gang.

 

 

 

Borgermødet i Hejlsminde den 30/10 2013

Lokalrådet præsenterede tanker og idéer til projekt Hejlsminde Strand Park

 

Vi fik præsenteret vores tanker og idéer bag projektet og fik en masse positiv feedback fra de 26 fremmødte, som var kommet for at høre nærmere omkring vores fællesplads projekt i Hejlsminde. Der var også en kort update omkring havneudvidelsen og kystsikring m.m.

 

Læs mere om Hejlsminde Strand Park

Generalforsamlingen i september 2013

Et stort fremmøde med smukt tilbageblik på året der gik

 

Der blev afholdt generalforsamling på Engbo i Hejls den 19/9. Bestyrelsen måtte hente flere borde så det tager vi som et positivt tegn. Der var omkring 35-40 personer som havde vagt at tilbringe et par timer med lokalrådet

 

Vi greb tingene lidt anderledes an og efter kassérens beretning så vi en lille film omkring året der gik i stedet for formandens beretning. Den blev vel modtaget så måske det bliver en tradition. Fik du ikke set filmen så ligger den under Presse Logen. Alle undtagen Jacob Pedersen modtog genvalg og Pernille Kampmann fra Hejls kom ind i bestyrelsen og Finn Fallesen fra Hejlsminde blev valgt som suppleant. Vi siger tak til Jacob for arbejdsindsatsen og velkommen til de nye.

 

Efter generalforsamlingen blev der serveret kaffe og forskellige lækre hjemmebagte æblekager. Flere benyttede også muligheden til at støtte os med et kontant beløb. Vi siger tusind tak

 

På bestyrelsens vegne

Findes den gamle grænse stadig?

Fra Kyst til Kyst besøgte Hejlsminde i 2012 og forsøgte at få svar på, om grænsen stadigvæk findes i Hejlsminde

 

Sidste sommer lagde DR1's Fra Kyst til Kyst vejen forbi Hejlsminde. Gense programmet her hvor vi bl.a. ser grænsestenen komme hjem igen og vi hilser på to lokale ansigter. Lars Gudmund som har produceret programmet, har lavet denne lille Hejlsminde udgave til os. Vi siger tusind tak!

 

Projekter

 

Her er en kort oversigt over de projekter Lokalrådet arbejder på eller på anden måde er involveret i lige pt. Du kan læse nærmere omkring de forskellige ting på siden "Projekter"

 

  • 2. etape af stien rundt om Noret
  • Kystsikring af Havnevej
  • Strandpromenaden
  • Hejlsminde Strand Park
  • Infoskilt i Hejls
  • Få historien tilbage..

 

Læs mere om projekterne i 6094.dk

 

 

Lokalrådets

Nyhedsbreve

 

 

Vi håber at du har taget godt i mod vores nyhedsfolder. Har du af en eller anden årsag ikke modtaget folderen så ligger der flere i Brugsen i Hejls eller se den nedenfor. Skriv også gerne til os og vi kan tilføje din adresse til listen næste gang vi skal rundt.

 

Nyhedsbrev 2014

Nyhedsbrev 2013